Legionella Analyse
binnen 2 uur
Snelle Legionella detectie door analyse ter plaatse. Met Orvion Udetect® kunt u binnen 2 uur bemonsteren, analyseren en beheersmaatregelen nemen. Gebruik onze Legionella testkit om het totaal aantal Legionella per ml in uw watermonster te bepalen. Analyseer aanvullend op pathogene Legionella pneumophila serotypes in één keer. Voor Legionella-watermonitoring in ziekenhuizen, zorginstellingen, zwembaden en koeltorens.
analysis
De bron van een legionellabesmetting opsporen

Bij een Legionella-uitbraak is het vinden van de bron van besmetting belangrijk. Met Orvion Udetect® kunt u direct meerdere watermonsters nemen en filteren, naast de waterkant of het tappunt. Of verzamel monsters en analyseer in een kantoor in de buurt. Interpreteer gegevens ter plaatse en traceer de bron van verontreiniging. Udetect is een waardevolle aanvulling op verplichte Legionella testen om sneller en nauwkeuriger inzicht te krijgen. Gebruik Orvion Udetect® voor onderzoeksdoeleinden (niet voor diagnostische procedures).

Analyseer op specifieke pneumophila serotypes

Legionella spp. zijn een grote groep bacteriën en kunnen ernstige ziekte veroorzaken. Meer dan 90% van de ziekteverschijnselen, van koorts tot longontsteking, wordt veroorzaakt door Legionella pneumophila. Legionella pneumophila sero type 1 is het meest voorkomende pathogene type van alle Legionella-soorten. Met Orvion Udetect® kunt u Legionella-watermonitoring uitvoeren, waarbij u in één keer analyseert op Legionella spp, Legionella pneumophila en Legionella pneumophila sero typ 1.

Legionella testkit
E. coli analysis test kit
Combineren met andere pathogenen

Het bemonsterings- en analyseprotocol is geschikt voor detectie van meerdere bacteriën in één keer. De legionella testkit kan eenvoudig worden gecombineerd met de Enterococcus testkit, de Bacteroides Dorei testkit en de E. coli wateranalyse. Hierdoor is het mogelijk om binnen 2 uur drie of meer bacteriën in één watermonster te analyseren.

© 2020 Orvion BV contact –  KvK: 57368929 – BTW: NL852550480B01 Privacy and cookie policy