Udetect nieuws

In de zomer van 2020 worden 14 geselecteerde zwemlocaties in Nederland (zoet en zout water) in het veld gemonitord met Udetect. In dit TKI-project analyseren Deltares, KWR, Nederlandse waterschappen en hun laboratoria het zwemwater op E. Coli, toxische cyanobacteriën en Leptospirosa.

WeConsult bemonstert en analyseert meer dan 600 monsters met Udetect in Mozambique

Van 2018 tot 2020 heeft WeConsult meer dan 600 watermonsters succesvol geanalyseerd in de regio Tete, Mozambique. Monsters uit vijvers, waterputten en drinkwatertappunten werden geanalyseerd op E. coli, Bacteroides Dorei en Salmonella. De resultaten zijn gevisualiseerd in een interactieve kaart en gerapporteerd aan de lokale autoriteiten.

water quality testing
Udetect gepitcht voor waterbedrijven in de EU

Op 16 juni 2020 organiseerde Isle Utilities een Technology Approval Group webinar voor drinkwaterbedrijven in Europa. Het doel van deze bijeenkomst was om innovatieve technologie, eindgebruikers en investeerders bij elkaar te brengen en nieuwe technologieën in de praktijk te brengen.  Udetect werd geselecteerd voor het webinar, met meer dan 65 deelnemers van Europese drinkwaterbedrijven uit heel Europa. 

© 2020 Orvion BV contact –  KvK: 57368929 – BTW: NL852550480B01 Privacy and cookie verklaring