Snel testen van de waterkwaliteit
Orvion Udetect® biedt een breed scala aan testkits voor het on-site monitoren van de waterkwaliteit. Voor zwemwater, afvalwater en biologische bodemsanering. U bent in staat om water te testen op fecale indicator bacteriën (FIB) zoals E. coli en Bacteroides dorei, cyanobacteriën, Legionella, Coronavirus SARS-CoV-2 (COVID-19) en nog veel meer binnen 2 uur. Op verzoek ontwikkelen wij kits voor specifieke bacteriën.
Kwantificeer bacteriën en genereer digitale resultaten

Orvion Udetect® voert tot testen in één keer uit. Direct aan de waterkant, bij het tappunt  of bij een afvalwaterzuiveringsinstallatie. De software berekent het aantal DNA-kopieën per ml voor elk organisme. Er komt geen visuele interpretatie of plaattelling aan te pas. Op elk watermonster wordt een controlemeting uitgevoerd, die aantoont of de analyse correct is uitgevoerd.

Microbiële monitoring van de waterkwaliteit

Bewaking van de waterkwaliteit berust meestal op het meten van indicatororganismen (E. coli, coliformen). Met Udetect kunt u eenvoudig  specifieke pathogenen of andere relevante bacteriën te meten. Bijvoorbeeld voor het testen op Legionella pneumophila, pathogene Leptospira, Shigella , Salmonella, Helicobacter en Campylobacter.

Microbial monitoring of water quality
Snelle resultaten voor de zwemwaterkwaliteit

Tijd is belangrijk bij de controle van de zwemwaterkwaliteit. Het doel is zwemmers te beschermen en direct te informeren over waterkwaliteit. Wij bieden waterkwaliteit testkits voor toxische cyanobacteriën, E. coli, Leptospira en Bacteroides dorei. Orvion Udetect® stelt monsternemers in staat om binnen 2 uur bruikbare gegevens te verkrijgen aan de rand van het water.

© 2020 Orvion BV contact –  KvK: 57368929 – BTW: NL852550480B01 Privacy- and cookieverklaring